Portfolio

Senarai projek yang telah dibuat.

Sistem Agent HQ

Pendekatan inovatif ini menggabungkan tiga peranan utama: HQ, Distributor, dan Ejen, masing-masing memainkan peranan penting dalam memudahkan jualan dan memaksimumkan keuntungan dimana HQ mengawal perniagaan, distributor mengurus inventori, dan ejen dapat komisen melalui jualan mereka.

SKxFelda

Perhimpunan terbesar motosikal melibatkan Serlahkan Kehebatan (SK) dan FELDA. Peluang untuk menyaksikan perkembangan terkini dalam teknologi automotif, juga akan memperluas rangkaian perhubungan dan merasai semangat komuniti pencinta kenderaan.

Malaysian e-Digital Community

Malaysian e-Digital Community (MeDC) erupakan pilihan tepat untuk bertindak mengetahui perkara ASAS DUNIA PEMASARAN DIGITAL terkini dalam meningkatkan ekonomi sesiapa sahaja samada usahawan, perniagaan, bekerja, surirumah, pelajar, pesara atau penganggur.

Pakar Urus Geran & Persijilan

Solusi pembiayaan dan persijilan untuk usahawan Malaysia. Terlibat secara langsung dalam urusan geran dibawah program pembangunan usahawan MARA, CEDAR (SMEBANK), INSKEN (TERAJU), STEINBEIS FOUNDATION (AIM), SIRIM (ICI BIOTECH), MALAYSIAN PRODUCTIVITY CENTRE (MPC), TECHNOLOGY PARK MALAYSIA dan lain lain.

eServe QR Platform

Platform pengurusan pembelian online untuk peniaga kecil. eServe menyasarkan untuk membantu peniaga mengurus pembelian dengan efisyen dan menambah produktiviti peniaga. Bermula hanya dengan QR Code untuk paparan menu dan sekarang menuju ke arah bisnes pelbagai guna seperti POS dan penghantaran (in-house & LalaMove)

Leet Capital

Platform ECF (Equity Crowdfunding). Mempunyai syarat pematuhan dari Securities Commissions Malaysia. Keunikan proses tersendiri dimana anda boleh memilih untuk mengumpul dana atau melabur. Pelabur boleh mendaftar untuk melabur dan memilih kempen yang memenuhi kriteria manakala pengumpul dana boleh mengurus kempen didalam dashboard.

Projek Iqra

Persatuan amal yang membantu masyarakat dalam sudut edukasi dalam golongan tercicir.

RA Jewels

Pembeli emas terpakai. Mempunyai harga emas realtime dan pengiraan harga tersendiri untuk membeli dan menjual emas terpakai. Pelanggan boleh membeli atau menjual emas terpakai dengan harga yang terbaik. Keunikan pengurusan admin tersendiri untuk menambahbaik perkiraan harga paparan dari harga emas realtime.

Efa Western

Restoran western food di Meru, Klang. Mempunyai keperluan unik untuk pelanggan yang boleh membuat carian menu, tempahan ramadhan dan proses pengurusan dalaman untuk task harian bagi staff dan reporting di admin.

Telco2u

Peniaga sim card. Bisnes ini membantu pelanggan untuk upgrade pakej telco mereka yang sediada kepada yang lebih berpatutan dan lebih ganjaran. Majoriti pelanggan telco Malaysia tidak mengetahui tentang pelan terbaru yang lebih murah dan lebih berpatutan. Keunikan proses pendaftaran pelanggan untuk tempahan simkad dan pengurusan admin untuk automasi validasi senarai hitam. Pengurusan pakej telco dan pengurusan pelanggan lebih efisyen dengan sistem ini.
HAMIZULFAIZ